Speech Chapter 1 Model The Public Speaking Process One Difference Between

Document Type
Test Prep
Book Title
Invitation to Public Speaking - National Geographic Edition 6th Edition
Authors
Cindy L. Griffin
Name:
Class:
Date:
Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero.
Page 1
1. "Care and concern for others, the thoughtful use of words and language, and the flexibility to see the many sides of an
issue" is:
a.
public communication
b.
public dialogue
c.
argumentation
d.
civility
ANSWER:
d
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Medium
REFERENCES:
pg. 2
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Ethics - AACSB: Communication
TOPICS:
The Power of Ethical Public Speaking
2. "The civil exchange of ideas and opinions among communities about topics that affect the public" is:
a.
public communication
b.
public dialogue
c.
argumentation
d.
civility
ANSWER:
b
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Medium
REFERENCES:
pg. 3
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
The Power of Ethical Public Speaking
3. Audience centered public speaking considers all of the following EXCEPT:
a.
the age range of the audience
b.
the beliefs of the audience
c.
the positions of the audience
d.
the values of the audience
ANSWER:
a
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Easy
REFERENCES:
pg. 7
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB:Reflective Thinking - AACSB: Communication
TOPICS:
What is Ethical Public Speaking?
4. The type of communication which allows us to establish, maintain, and disengage from relationships with other people
is called:
a.
intrapersonal communication
b.
interpersonal communication
c.
group communication
d.
public communication
Name:
Class:
Date:
Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero.
Page 2
ANSWER:
b
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Easy
REFERENCES:
pg. 6
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
What is Ethical Public Speaking?
5. The means by which the message is conveyed in the public speaking process is known as
a.
encoding
b.
decoding
c.
feedback
d.
channel
ANSWER:
d
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Easy
REFERENCES:
pg. 11
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
A Model of the Public Speaking Process
6. The environment or situation in which a speech occurs is called the:
a.
context
b.
feedback
c.
channel
d.
message
ANSWER:
a
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Easy
REFERENCES:
pg. 11
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
A Model of the Public Speaking Process
7. Culture, which can be derived from our nationality, race, ethnicity, religion, work environment, peer group, or gender
has great influence on our communication with other people.
a.
True
b.
False
ANSWER:
True
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Medium
REFERENCES:
pg. 4
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
Culture and Speaking Style
8. Public speakers "listen" to the audience and monitor audience feedback so that they may adjust their speeches.
Name:
Class:
Date:
Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero.
Page 3
a.
True
b.
False
ANSWER:
True
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Medium
REFERENCES:
pg. 7, 9
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
What is Ethical Public Speaking?
9. Public speaking anxiety (PSA) is the nervousness we feel when we learn we have to give a speech.
a.
True
b.
False
ANSWER:
True
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Easy
REFERENCES:
pg. 12
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
10. Audiences dictate the choices each speaker will make when preparing a speech.
a.
True
b.
False
ANSWER:
True
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Easy
REFERENCES:
pg. 7
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
What is Ethical Public Speaking?
11. Communication apprehension is the level of fear or anxiety associated with either real or anticipated communication
with another person or persons.
a.
True
b.
False
ANSWER:
True
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Medium
REFERENCES:
pg. 11
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
A Model of the Public Speaking Process
12. One difference between everyday conversation and public speaking is that public speaking prevents you from entering
into an "ongoing conversation" (as described by Kenneth Burke).
a.
True
b.
False
Name:
Class:
Date:
Copyright Cengage Learning. Powered by Cognero.
Page 4
ANSWER:
False
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Hard
REFERENCES:
pg. 4
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
The Power of Ethical Public Speaking
13. Communication among members of a team or a collective about topics such as goals, strategies, and conflict is
____________________.
ANSWER:
group communication
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Easy
REFERENCES:
pg. 6
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
What is Ethical Public Speaking?
14. A/An ____________________ speaker considers the moral impact their ideas and arguments have on their listeners.
ANSWER:
ethical
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Medium
REFERENCES:
pg. 3
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Ethics - AACSB: Communication
TOPICS:
The Power of Ethical Public Speaking
15. When speakers consider the audience's positions, beliefs, values, and needs they are being ____________________.
ANSWER:
audience centered
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Easy
REFERENCES:
pg. 7
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
What is Ethical Public Speaking?
16. When we translate ideas and feelings into words to say, we are ____________________.
ANSWER:
encoding
POINTS:
1
DIFFICULTY:
Medium
REFERENCES:
pg. 10
NATIONAL STANDARDS:
United States - AACSB: Reflective Thinking - AACSB: Technology
TOPICS:
A Model of the Public Speaking Process
17. The more times you ___________ your speech, the more confident you can become.
ANSWER:
practice
POINTS:
1
Name:
Class:
Date:
Name:
Class:
Date:
Name:
Class:
Date:

Trusted by Thousands of
Students

Here are what students say about us.

Copyright ©2022 All rights reserved. | CoursePaper is not sponsored or endorsed by any college or university.